Jan Smit kondigt theatertournee in Vlaanderen aan

Zaterdagavond was het Antwerpse Sportpaleis een 2de keer goedgevuld voor ‘Jan & Alleman’, het grote meezingconcert van Jan Smit. Samen met de band van Marcel Fisser (Beste Zangers) zong Jan zijn grootste hits en bracht hij enkele opvallende nummers met gastartiesten Pommelien Thijs, Gers Pardoel, De Romeo’s én het dj-duo (Kobe) Ilsen & (Viktor) Verhulst. Voor de fans was er extra goed nieuws, want met zijn gloednieuwe theatertournee ‘Boven Jan’ staat Jan Smit in het voorjaar van 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen (11/03), Capitole Gent (19/03), Kursaal Oostende (7/04) en Trixxo Theater Hasselt (10/06). Tickets voor die concerten, waar Jan samen met zijn muzikanten zijn grootste hits brengt, aangevuld met liedjes uit een nieuw album dat vooraf verschijnt, kan je vanaf nu bestellen op www.ticketkopen.eu 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie