De geboorte van een nieuw Antwerps fashionlabel LIV|VIE ANVERS

Op 17 juni lanceren Kim Jacobs en haar vennoot Annie Wouters, een nieuw Antwerps fashionlabel : LIV|VIE ANVERS. Het moment waar zij jaren naartoe hebben gewerkt.
 
De eerste collectie van LIV|VIE bestaat uit een luxe lijn van 4 S.U.I.T.’s die ze zelf hebben ontworpen in de meest luxueuze stof op de markt: ‘The Queen of All Fibers’ Moerbeizijde.

Waarom net deze stof?

Voor haar natuurlijke ‘look & feel’: een natuurproduct met een uiterst sterke en gladde vezel die zacht aanvoelt en een hoge glans heeft. Daarnaast heeft moerbeizijde ook anti allergische, anti bacteriële en anti-transpirerende eigenschappen. 

 
17 juni start de verkoop van deze eerste collectie via hun webshop www.liv-vie.com.

Daarnaast combineren de oprichtsters een dynamische en ‘empowering’ branding en storytelling die de vrouw & haar innerlijke kracht centraal plaatsen. Ook de eigen LIV|VIE Foundation – in oprichting, heeft een duidelijke missie om zich maatschappelijk te engageren en rechtstreeks projecten te financieren met focus op onderwijs en het welzijn van vrouwen en kinderen.

Het uniek ontwerp van de S.U.IT. waar ze mee op de markt komen, de empowering mindset en levenswijze die het fashionlabel promoot én het dynamische power-duo Kim & Annie achter de schermen maakt het ondernemersverhaal van LIV|VIE ANVERS a story worth telling & following.

Foto: LIV|VIE

Geef een reactie