Yves Segers kiest voor daden en niet voor woorden

De nieuwe single ‘Goodbye ciao ciao’ heeft alvast zomerse vibes volgens Yves. “Liefde is een internationale taal. Daar zijn amper woorden voor nodig. Of je nu ‘je t’aime’ of ‘ik hou van jou’ zegt, de universele boodschap blijft hetzelfde. Er is niets leuker dan vakantieliefde, ook al versta je elkaar niet”, zegt Yves Segers

Yves Segers brengt een tekst met iets normalere fraseringen in vergelijking met singles zoals ‘Waar is mijn Vleeskroket’ of ‘Beetje Gay’. Hij is het nieuwe nummer gaan plukken in Nederland. Met deze cover had Yves onmiddellijk een klik. “Je kunt iets nieuw schrijven maar als je iets goed vindt dat hier nog niet zo populair is, waarom zou je het dan niet doen. Ik heb mijn eigen touch gegeven aan deze nieuwe versie. Hopelijk vindt het publiek ‘m even geslaagd! Het refrein van het lied verwijst naar 2 mensen die elkaar niet verstaan. Vandaar dus de vele talen in het refrein”, aldus Segers.

Voor de videoclip neemt hij ons deze keer niet mee naar café de Zwaan maar naar het mooie Kreta. Dit is zeker niet alledaags voor Yves en daarom is hij er dan ook zo trots op. De single en de videoclip zijn voor Yves het complete plaatje.

Foto: Buzzard

Geef een reactie