Jettie Pallettie is Aan de Vino

Jettie Pallettie brengt een gezellige boodschap aan alle vrouwen. Haar nieuwste single ‘Aan de Vino’ is een samenwerking tussen Jan Biggel (die onlangs nog viraal ging met ‘Ons Moeder Zeij Nog’), Waylon van der Heijden en zijzelf. “Mensen weten inmiddels wat ze van een Jettie Pallettie-single kunnen verwachten. Ik werk al heel lang samen met Waylon (van der Heijden). Als een geoliede machine voelen we elkaar dus perfect aan. Voeg daar Jan Biggel nog aan toe, die onlangs een grote hit te pakken had, dan krijg je sowieso vuurwerk”, zegt een enthousiaste Jettie Pallettie.

De zomer van Jettie Pallettie zit goed gevuld. Pallettie is te vinden op alle leuke kermissen, festivals en tentfeesten. “Er is dit jaar geen fanreis, maar er staat wel een optreden in Torrevieja in Spanje gepland, waar de bekende witte straatfeesten voor de Vlamingen worden gehouden. Het is altijd fijn om voor de Belgen te mogen optreden. Wij Nederlanders weten hoe we moeten feesten, maar met evenementen zoals Aalst Carnaval, Moose Bar XXL of het Schlagerfestival in Hasselt, heeft Vlaanderen enkele feestelijke hoogtepunten.

Foto: Jettie Pallettie

Geef een reactie