Eveline Cannoot trapt Hotel Vocal 2022-2023 af

Het is bijna niet te geloven, maar HOTEL VOCAL bereikt de volwassen leeftijd van 18 jaar. Daisy Thys, Sam Verhoeven en Pol Vanfleteren zijn van plan om er een onvergetelijk feest van te maken. Maar liefst 8 edities én een nieuwe zaalshow staan dit seizoen op het programma. Na 18 jaar zit er nog lang geen sleet op de gezelligste café-chantant van’t Stad, integendeel: goeie wijn rijpt met de jaren!

De zomer en de vakanties mogen op papier dan wel voorbij zijn, met een zonnige verschijning als Eveline Cannoot zullen de zondagen in het Fakkeltheater – deze keer niet enkel op Ment-tv – toch nog even gehuld zijn in frisse en fruitige muziek, waarop de zon spontaan weer zal beginnen schijnen.Samen met Daisy Thys brengt ze vanaf 18 september drie zondagen op rij om 11 uur ’t is weer voorbij die mooie zomer.

Meer info kan u vinden op:

HOTEL VOCAL 2022 2023 | Fakkeltheater

Foto: Eveline Cannoot

Geef een reactie