Cent Pur Cent-liefde

Wedding Bells bij Rigorgeous. Naast beautyonderneemster Caroline Rigo stappen maar liefst drie van haar teammedewerksters: Lore Carlier (34) uit Sint-Truiden, Véronique De Vliegher (35) uit Lochristi en Sofie Peeters (22) uit Pelt dit jaar in het huwelijksbootje. Binnen het bedrijf zorgt het kwartet voor een echte ‘weddingboom’. Het is dan ook niet toevallig dat het natuurlijke make-upmerk Cent Pur Cent nu uitpakt met een Bridal Collection, het ideale geschenk voor toekomstige bruidjes. De 4 toekomstige bruiden hebben ondertussen de Bridal Collection al eens kunnen uitproberen en dat tijdens een bijzondere fotoshoot in de showroom van de Hasseltse ontwerper en bruidsdesigner Nicky Vankets. Gekleed in één van zijn bruidsjurken namen Caroline, Lore, Veronique en Sofie de proef op de som, werden alle producten uit de nieuwe make-up collectie getest en goedgekeurd.  

Uit navraag in onze besloten Facebook-community, die ondertussen al meer dan 11.000 leden telt, blijkt dat bij 9 op de 10 vrouwen het make-upgebruik zorgt voor weddingstress. Ik kan me dat goed voorstellen, want ik heb de voorbije jaren heel wat bruiden van make-up voorzien op hun mooiste dag. De meesten laten zich op zo’n dag maquilleren door een professional, maar hoe hou je je look fris en levendig tijdens die lange dag? Met wat moet je jezelf verzorgen zodat je blijft stralen? Daar hebben wij met ons team een oplossing voor gezocht en gevonden met de Bridal Collection”, zegt Caroline Rigo enthousiast. “Het is het ideale geschenk, vooraf, voor wie gaat trouwen. Ik ga het zelf ook gebruiken. De collectie is er hoofdzakelijk gekomen om bruiden te ontzorgen tijdens hun trouwdag. De collectie bevat producten om elke look te creëren:  de natural, classic, flower of glam bride.”

Als je gaat trouwen, komt er veel op je af. Ik heb daar zelf nooit bij stilgestaan, tot het moment dat ik er nu zelf voor sta. Je maakt voortdurend keuzes, dus is het handig als er een collectie met specifieke producten voor jou als bruid klaarligt. Dat maakt het straks, op ‘een van de mooiste dagen uit je leven’, alles een stuk makkelijker en zorgt voor rust. Omdat je ook het beste wil voor jezelf is de keuze voor gezonde, minerale make-up snel gemaakt”, zegt Sofie Peeters, visagiste in Café Beauté Hasselt. 

Zij is echter niet de enige die dit jaar in het huwelijksbootje stapt, want ook haar collega’s Lore Carlier en Véronique De Vliegher zorgen samen met stichtster-onderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous) voor een ‘weddingboom’ binnen het bedrijf. Het enthousiasme van de brides-to-be werd alleen maar groter toen ze de nieuwe Bridal Collection make-up mochten uittesten. Dit gebeurde tijdens een exclusieve fotoshoot met trouwjurken in de showroom van befaamde ontwerper Nicky Vankets. 

Met al die mooie jurken was iedereen vooraf al uitgelaten. Voor de shoot mochten we ze ook aantrekken en dat was helemaal leuk. Voor ons was het de eerste keer dat we op die manier nieuwe make-up konden uittesten en die zorgde meteen voor een wauw-effect (lacht). De lipoils zijn mijn favoriet uit de collectie, al is de keuze moeilijk”, zegt Veronique lachend. Ook Lore, de glam bride, zat met haar hoofd in de wolken. “De fotoshoot was voor mij heel speciaal. De kleedjes, de make-up, de sfeer, het smaakte allemaal naar meer! Ik trouw in het warme Italië, waar mijn vriend mij ten huwelijk heeft gevraagd. Ik zal de collectie goed kunnen gebruiken. Tijdens die shoot konden we onze ervaringen uitwisselen en dat was heel fijn. Je bent allemaal met hetzelfde bezig. We zitten allemaal in hetzelfde bootje. Het huwelijksbootje (lacht). Iedereen telt af naar zijn huwelijksdag, maar we kijken ook samen uit naar die momenten.”

De Bridal Collection van Cent Pur Cent is vanaf nu beschikbaar voor alle toekomstige bruiden die zichzelf met gezonde, natuurlijke make-up willen maquilleren doorheen hun mooiste dag. De collectie bestaat uit 2 lipoils, een sheetmask voor de ogen en eentje voor de huid. Daarnaast zit er ook een Bridal Palet in de collectie met 3 oogschaduws, een highlighter, mattifying poeder en pink blush. 

Meer informatie over de Bridal Collection van Cent Pur Cent ontdek je op www.centpurcent.com, in één van de 700 Belgische apotheken of in Café Beauté Hasselt en Knokke. 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie