Once: vanaf 28 mei in de Rode Zaal van het Fakkeltheater

Vanaf 28 mei speelt De Speling Once in de Rode zaal van het Fakkeltheater.

“ONCE is het verhaal van een man die liefde en muziek opgaf, en het meisje dat hem inspireerde om weer te dromen.
Vanaf de allereerste noot treft Once je recht in het hart en laat je nooit meer los.
Deze “out of the box” musical is de enige show met muziek die een Academy Award, een Grammy Award, een Olivier Award en een Tony Award heeft gewonnen. In de straten van Dublin worden een Ierse muzikant en een Tsjechische immigrant samengedreven door hun gedeelde liefde voor muziek.

In de loop van een turbulente week evolueert een onverwachte vriendschap en samenwerking snel tot een krachtig maar gecompliceerd liefdesverhaal, onderlijnd door emotioneel geladen folkmuziek.
Met alle magische liedjes uit de veelgeprezen film, waaronder het met een Oscar bekroonde “Falling Slowly”, raakt deze mooie, vreugdevolle show een onvergetelijke snaar bij het publiek en spreekt de kracht van muziek om ons allemaal te verbinden.

Mmv : Nayat Sari, Sam Michielsen, Wouter De Clerck, Amber Staal, Stef Boermans, Danielle Martin, Jozef Zasada, Stray Darker, Soo Mee Beyers, Sien Martens, Tom Maes, Niki Vanlerberghe, Tom Claus, Peter Janssens

Meer info over de ticketverkoop kan u vinden op:
ONCE | Fakkeltheater

Foto: De Speling

Geef een reactie