Jan Liekens maakte een boek … (en hij deed dat goed)

Graag wil ik u dit nieuwtje niet onthouden. Tijdens zijn revalidatie heeft mijn vader niet stil gezeten. Zijn vereniging  ‘Landelijke Gilde Sint-Katelijne-Waver’ Elzestraat bestaat méér dan 125 jaar. Dit houdt in: een heleboel verhalen, weetjes en geschiedkundig materiaal. Daar heeft hij zich de voorbije maanden stevig mee bezig gehouden om dit bij elkaar te krijgen. In woord en beeld hebben we dit nu allemaal gebundeld in het boek ‘Hoveniersgilde, Landelijke Gilde Sint-Katelijne-Waver’. Een rijk geïllustreerd werk van meer dan 200 pagina’s. Een must have voor de mensen, die de geschiedenis van het verenigingsleven een warm hart toedragen.

Bestellingen en betaling voor 1 juni: 25 euro, nadien 30 euro.

Voor verzendingen buiten de gemeente wordt 7 euro extra aangerekend.

Bestellen kan via door overschrijving van het bedrag op de rekening BE 95 7332 4000 0258 van Landelijke Gilde Elzestraat met vermelding ‘boek Hoveniersgilde’

Meer info kan je verkrijgen via: Jan Liekens, 0474 22 10 84

 

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie