Kythana goes Li La Li

Eindelijk staat er weer een coole chick meer dan klaar om de hitlijsten alsook menig nationaal en internationaal podium van onuitputtelijke energie te voorzien. KYTHANA, een 16 lentes jonge Oost-Vlaamse spring-in-‘t-veld, gedreven, gepassioneerd en enorm getalenteerd staat nu ook te popelen om haar gloednieuwe single ‘Li La Li’ met flitsende bijhorende videoclip  op jullie los te laten.

KYTHANA werkte voor haar debuut single en showcase samen met niemand minder dan top producer en DJ Robert Abigail, wie kent zijn ‘Mojito Song’ nu niet. Dat KYTHANA en Mr. Abigail een goeie connectie hadden in de studio resulteert in een herwerkte versie van de 90’s mega hit ‘Li La Li’ van Kim Kay.  

Dat de knappe KYTHANA gretig is, een aanstekelijke en onuitputtelijke energie heeft zal duidelijk worden tijdens de optredens. Vergezeld van een aantal dansers olv. Ricardo Oliveira Ferreira bekend van zijn deelname aan ‘So You Think You Can Dance’, zal KYTHANA de hoofdrol maar al te graag op zich nemen, dansen is immers naast zingen haar tweede natuur. 


Je kan vanaf nu al naar haar gloednieuwe website surfen: www.kythana.be

Wil je steeds als eerste van alle KYTHANA-nieuws op de hoogste zijn? Je kan er ook inschrijven op haar nieuwsbrieven of haar volgen via al haar social media platformen.

Foto: Star Entertainment 

Geef een reactie