Het ongewone kantje van Pommelien Thijs

Pommelien Thijs stelt haar nieuwe single ‘Ongewoon’ voor. Het is een zomers feel good nummer geworden, met een onmiskenbaar aanstekelijke energie.

Over het nummer zegt Pommelien: “Een gevoel of een persoon kan je soms volledig overvallen en verrassen. ‘Ongewoon’ schreef ik na een nacht waar een vriendschap plots meer werd. Met alle choas en verwarring die daarbij hoort.”

Het is de tweede keer dat we in een solo-nummer mee kunnen kijken in het hoofd van Pommelien. In de song ‘Meisjes Van Honing’ zong ze eerder al over de meisjes en vrouwen die grote metaforen verdienen om ze te beschrijven. We kennen Pommelien ook van haar rol in #LikeMe en van ‘Nu wij niet meer praten’, de nummer 1-hit die ze in 2020 in Nederland en België scoorde met duetpartner Jaap Reesema. Met ‘Ongewoon’ levert ze nu al de soundtrack van deze zomer.

Foto: Damian Corlazolli / Sony Music

Geef een reactie