Snelle maakt met verrassingsoptreden mislukte 1 aprilgrap goed

Het had vorige week vrijdag een ludieke 1 aprilgrap moeten zijn voor de leerlingen van de Deventer Leerschool. Ze kregen te horen dat niemand minder dan Snelle (‘Reünie’, ‘Smoorverliefd’) er die dag zou optreden. Helaas werd de plek van de populaire artiest ingevuld door een als Snelle verklede leraar, tot grote teleurstelling van de talrijke schoolkinderen. Het mislukte grapje van de leeraar kwam, via hun ouders, ook terecht bij Snelle. Omdat hij zo geraakt was door hun enorme teleurstelling, besloot hij de leerlingen alsnog te verrassen met een onverwacht goedmakertje, waardoor hij als verrassing zelf écht kwam optreden. Binnen de anderhalve dag werd er een pop-up podium geregeld en vandaag, één week na de aprilgrap, trakteerde Snelle de 200 schoolkinderen op een te gek mini-concert. Hij bracht ook zijn nieuwste single ‘Pizza met Ananas’, die het ook in Vlaanderen erg goed doet en terug te vinden is op zijn recent verschenen EP ‘1/3’. Daarnaast zong Snelle ook nog ‘In De Schuur’, ‘Blijven Slapen’ en nog een rits bekende liedjes, die door de enthousiaste kids luidkeels werden meegezongen. “Het ging super goed, het was een groot feest, alle kids stonden te springen. En niet geheel onbelangrijk, ik heb op het podium het schoolhoofd nog even streng toegesproken en geadviseerd dit soort grappen niet meer uit te halen”, zegt Snelle met een brede glimlach.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie