Alexia: het zevende wereldwonder in Lady Truckers

Vorige week ging een nieuwe lading Lady Truckers weer de baan op om tonnen aardappelen, bier of asfalt op de juiste bestemming te krijgen. In de aflevering van maandag 11 april, om 21u50 bij VTM 2, rijden opnieuw twee nieuwe straffe vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs uit. 

Eén van hen is Alexia, oftewel “De perfectionist”, uit Lichtervelde. Ze is al 17 jaar Lady Trucker en runt samen met haar man een transportbedrijf. Haar specialiteit? Vloeibare mest! Een vuil werkje, maar Alexia ziet er wel altijd pico bello uit. Make-up, nagellak, parfum, een haarborstel… je vindt het allemaal in haar cabine. De West-Vlaamse, die naast haar bedrijf ook een gezin van vier runt, geniet iedere dag met volle teugen van haar job: “Al die idyllische plekken waar je komt, dat is toch leuk? Maar de liefde voor de camion kan niet tippen aan de liefde voor mijn kinderen”.

Al geeft Alexia ook toe dat ze soms met bedenkelijke blikken en commentaar van mannen geconfronteerd wordt: “Ik ben precies het zevende wereldwonder”. Daar rekent ze vakkundig mee af door te tonen wat ze in haar mars heeft.

Foto;: DPG Media

Geef een reactie