Andy Peelman viert de vrijheid met CAVALLUNA

Dit weekend kan je in het Antwerpse Sportpaleis terecht voor ‘CELEBRATION!’, de nieuwste voorstelling van het internationale paardenspektakel CAVALLUNA. Emmy-winnaar Klaus Hillebrecht schreef een nieuw avontuur, gebaseerd op de drie eerdere succesvoorstellingen waarmee het gezelschap al eens eerder in ons land te gast was. De persoonlijke missies van Samira, Tahin en Alana vormen opnieuw een rode draad die verweven is rond dressuur en de paardrijkunsten. Prachtige Friese paarden, maar ook Shetland pony’s en Arabische volbloeden laten het beste van zichzelf zien aan het laaiend enthousiaste publiek. Met ‘CELEBRATION!’, een show die heel veel meer is dan ‘het beste van’, viert CAVALLUNA de vrijheid. Naast de Tricky Riders van Hasta Luego Academy en Bartolo Messina, schittert ook onze Belgische Sylvie Willms in deze productie. 

Ook Andy Peelman was al toeschouwer opnieuw van de partij. “Ik ben twee jaar geleden ook komen kijken en was toen al onder de indruk. Het lijkt allemaal heel simpel, maar ik verzeker u dat het echt niet gemakkelijk is. Ik heb heel veel gevaarlijke, spectaculaire dingen gedaan voor ‘Andy op Patrouille’. Nooit of nooit schrik gehad, maar toen ze mij voor ‘Wakandi’ vroegen om recht te staan op een paard, had ik echt de schrik van mijn leven. Nooit zo bang geweest als toen, dus ik weet écht hoe lastig het allemaal is. En hier is het allemaal zonder teugels, zonder zadel. Die staan allemaal stabiel, zonder dat hun hoofd beweegt. Het is echt indrukwekkend. Hoe ze omgaan met de dieren en wat je te zien krijgt, is gewoon heel straf!

Foto: Shari Verdonck

Geef een reactie