Emma Heesters en Regi tarten de zwaartekracht

Emma Heesters ken je (onder andere) van de monsterhit die ze in België én Nederland samen met Metejoor scoorde: ‘Rendez- Vous’. Met haar 5 miljoen abonnees op YouTube en 1 miljoen volgers op Instagram is ze 1 van de grootste sterren van Nederland.

Regi rijgt de ene hit na de andere aan elkaar en staat intussen al meer dan negentien weken in de hitlijsten met zijn nummer ‘Duizend sterren’, samen met Pauline. Dat een samenwerking tussen de twee geen lichtjaren meer op zich zou laten wachten, stond in de sterren geschreven. Het resultaat is ‘Zwaartekracht’, een Nederlandstalige knaller waarmee Emma en Regi alle natuurwetten tarten.

‘ZWAARTEKRACHT’ wordt Regi’s nieuwe nummer én naam van zijn tweede soloconcert in Sportpaleis op 22 oktober 2022.

Foto: CNR Records

Geef een reactie