Met Klaasje Meijer op grote hoogte

Klaasje Meijer, ex-K3 en vorige week bij ons op VTM nog in The Masked Singer ontmaskerd als schorpioen, heeft al een nieuwe uitdaging te pakken. De zangeres won eerder begin januari de Nederlandse tv-show ‘The big balance’ en gaat opnieuw highlinen. Ze wil nu haar persoonlijk record dat op 20 meter staat tijdens het internationaal spektakelfestival Theater aan Twater op De Schorre in Boom breken.

In het SBS6-programma The Big Balance moesten zes bekende Nederlanders koordlopen op tientallen meters hoogte. Na een maandenlange voorbereiding en de spannende finale was de voormalig K3-zangeres uiteindelijk de beste: zij liep in de nok van de Johan Cruijff ArenA over een strakgespannen lijn van twintig meter lang en slechts 2,5 centimeter breed en liet daar verscheidene topsporters achter zich. 

Klaasje was meer dan trots: “Ik had van tevoren nooit verwacht dat ik zo’n avontuurlijke wedstrijd kon winnen. Ik heb mijn angsten overwonnen en dat geeft me een enorme boost voor de toekomst”, klonk het na de overwinning.

De Nederlandse heeft nu de uitdaging van Theater aan Twater aanvaard om haar persoonlijk record qua lengte in meters te proberen te verbreken. Op zaterdag 21 mei kun je haar en haar team in De Schorre in Boom komen aanmoedigen tijdens twee highlineshows.

Het wordt met andere woorden een sportief weerzien met haar Vlaamse fans en vermits highlinen nauw aansluit bij de spektakelprogrammatie van Theater aan Twater is dit een win-win voor iedereen.

Info en tickets: http://www.theateraantwater.be

Foto: SBS Nederland

Geef een reactie