Game over voor de eerste Verrader

Het werd de bondgenoten heet onder de voeten, nadat ze vijf weken lang geen enkele verrader wisten te ontmaskeren. Daar kwam vanavond verandering in. Meerdere bondgenoten – onder wie Niels, Maureen en Kim – zagen plots het licht en richtten hun vizier op Walter. Aan de ronde tafel waren alle ogen dan ook op hem gericht. Walters verdediging mocht dit keer niet meer baten, want de verrader werd ontmaskerd en uit het kasteel verbannen. Zo haalden de bondgenoten voor het eerst sinds de start van het spel hun slag thuis.

Ik ben een verrader”, bekende Walter meteen na zijn verbanning. “Ik ben eigenlijk blij dat het achter de rug is. Dat meen ik uit de grond van mijn hart. Ik vond dat mijn limiet op was, ik begon moe te worden. Zij die in het begin van het spel dachten dat het leuk is om verrader te zijn, je vergist je. Ik heb altijd geweten dat als er een verrader zou sneuvelen, ik de eerste zou zijn en ik had nooit gedacht dat het zo lang zou duren.”

Foto: DPG Media

Geef een reactie