Tijd en boterhammen

De nieuwste feelgood song “Tijd en boterhammen” van Poot & Vijverman, voluit gekend als Koen Vijverman en Kristof Poot, gaat over die kleine ongelukjes in het dagelijks leven. Een vlek op je hemd, een trein die je net mist, of je boterhammen die thuis nog op je kast staan. Deze ongelukjes kunnen van een doodgewone dag een echte rotdag maken. En net als je denkt dat alles en iedereen je tegenzit, is daar die ene vriend of toevallige passant die voor je klaarstaat of je hulp kan bieden.
Een knipoog of een knuffel kunnen op dat moment wonderen doen.

“Daarom zeggen we tegen iedereen, pak elkaar eens goed vast. Tijd en authentieke boterhammen kunnen zoveel wonderen doen”, zegt Koen Vijverman. “Toen Koen met de zin over tijd en boterhammen op de proppen kwam, voelden we al snel dat hier meer in zat. We schreven dan ook een lied waardoor je al snel de neiging hebt om een glimlach op je gezicht te krijgen of elkaar echt eens vast te pakken. En nu zou dat toch al eens mogen, denken we”, gaat Kristof verder.

“Het nummer heeft tijdens onze live optredens veel succes waardoor we niet getwijfeld hebben om het uiteindelijk uit te brengen. Omringd door onze topmuzikanten kropen we terug de studio in van producer Bram Van Den Berghe, gitarist bij onder andere Niels Destadsbader. De live sound die we voor ogen hadden, komt dan ook heel goed tot zijn recht in dit nummer. Noem het maar een zonnige lentesong. Zet de pintjes maar koud!”, sluiten ze beiden af.

http://www.pootenvijverman.be
 

‘Tijd en boterhammen’, de nieuwe single van Poot & Vijverman, kan u vanaf vrijdag 11 maart beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Foto: Buzzard / Poot & Vijverman

Geef een reactie