Jaap Reesema ontroert met Mijn Kleine Presidentje

Jaap Reesema wist afgelopen maandag tijdens de Actiedag van Radio 555 heel Nederland te ontroeren met het live optreden van ‘Mijn Kleine Presidentje’.

De zanger schreef het nummer in samenwerking met Snelle naar aanleiding van de vragen en oplossingen die Jaaps kinderen hebben over wat er gaande is in de wereld. Een herkenbaar thema dat bij vele (groot)ouders speelt.

Omdat er zoveel positieve reacties en aanvragen op de song kwamen, is ‘Mijn Kleine Presidentje’ beschikbaar op alle online streamingplatformen. 

Jaap zegt over het nummer: “Het was zo fijn om te zien dat heel Nederland zich verenigde om de mensen in Oekraïne te helpen. Ook ik wilde hier graag mijn steentje aan bijdragen en trad daarom op bij Radio 555. Ik ben overweldigd door alle mooie berichten op het nummer en daarom is het nu ook beschikbaar om thuis nog eens op te zetten.”

Foto: CNR Records

Geef een reactie