Frans Bauer – Live in Concert vanaf juni 2022 in Vlaanderen

Het is al meer dan 25(!!!) jaar geleden dat een piepjonge Frans Bauer aan zijn eerste theatertournee begon. Frans moest er door de gekende omstandigheden langer op wachten dan oorspronkelijk gepland, maar eindelijk mag hij aan zijn nieuwe tocht langs de mooiste podia van Nederland én Vlaanderen beginnen. 

Het optreden zit hem dan ook in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten. Onder begeleiding van zijn vaste orkest – de Holland Show Band – belooft het op vrijdag 3 juni in Stadsschouwburg Antwerpen en zondag 12 juni 2022 in Trixxo Theater Hasselt weer een oergezellig avondje Frans Bauer te worden. Een avond vol lekkere Hollandse hitsspektakel en natuurlijk die gekende gulle lach van Frans. En ben je ook zo benieuwd naar de laatste anekdotes uit het leven van de Bauers? Dan is dit je kans!

“Ik kijk hier al zo lang naar uit!”, zegt de immer enthousiaste Frans Bauer. “Lekker ouderwets knallen en de mensen een leuke avond bezorgen, ééntje die hen even alle narigheid doet vergeten. Daar doen we het voor! Ik heb mijn vele Vlaamse fans veel te lang niet mogen zien, maar dat gaan we meer dan goedmaken. Zeg hen maar dat de ‘goesting’ groot is bij Franske”, sluit Bauer af met een brede glimlach. 

‘Frans Bauer – Live in concert’ op 3 juni in Stadsschouwburg Antwerpen en op 12 juni 2022 in Trixxo Theater HasseltTickets & info: www.ticketkopen.eu of tel: 070/345 345 (max €0,3/min)

De nieuwe theatertournee brengt Frans Bauer op 10 juni ook naar Kursaal Oostende en op 1 juli 2022 naar Concertgebouw Brugge. Tickets & info: ticketmaster.be / concertgebouw.be 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie