De Mol start op 20 maart 2022

The word is out. Het jubileumseizoen van De Mol start op zondag 20 maart op Play4.  En voor zijn tiende verjaardag heeft De Mol een onvergetelijk verrassingsfeestje in petto.


Gastheer Gilles De Coster trakteert de komende weken een groep onbekende Vlamingenop een strategisch potje island hopping. Starten doet De Mol in Lanzarote, de archipel met surrealistische landschappen, vulkanische energie en zwoele woestijnwind. Veel tijd voor siësta y fiësta is er niet, want de kandidaten hebben als vanouds één gemeenschappelijk doel: alle opdrachten doen slagen en zoveel mogelijk geld verdienen voor de groepspot. 

Maar ook nu weer schuilt in de schaduw van dit zonovergoten spektakel een verrader. Een saboteur die de groep maar al te graag tegenwerkt op hun wonderlijke reis langs de Canarische Eilanden. En de eindbestemming halen is enkel weggelegd voor zij die de mol kunnen ontmaskeren.

De finale kan je bovendien ook helemaal live beleven op zondag 8 mei in Paleis 12 in Brussel. Tickets via goplay.be/tickets

Foto: Play 4

Geef een reactie