Fabrizio’s eerste kus is een feit

Vorige week moest Samira het Griekse eiland verlaten, nog dertien vrouwen strijden verder om het hart van Fabrizio. Vandaag nodigt hij hen uit voor een date waarvan de uitkomst lang zou kunnen nazinderen. De vrouwen gaan letterlijk door het slijk voor Fabrizio, ze mogen zich van hun meest sportieve kant laten zien in een estafetteloop: “sport is belangrijk voor mij als uitlaatklep en dan verwacht ik ergens dat mijn toekomstige vriendin dat ook wel heeft”, aldus Fabrizio.

Story image

Phaedra scoort een date met Fabrizio. Gezellige setting, lekker eten, kaarsjes. Romantischer kan het niet. Of toch wel…?

Fabrizio: “Je bent de enige waar ik tot nu toe een fysieke aantrekkingskracht voel.”

 

De Bachelor, elke woensdag een nieuwe aflevering om 20u35 op Play4 en GoPlay.

Foto: Play 4

Geef een reactie