Het Zwanenmeer in Kortrijk en Brugge

Op 19 en 20 april 2022 kunnen fans van het klassieke ballet in West-Vlaanderen voluit gaan genieten van balletklassieker ‘Het Zwanenmeer’, gebracht door het gelauwerde en internationaal geprezen St. Petersburg Festival Ballet. De 42 majestueuze dansers brengen op dinsdag 19 april in Schouwburg Kortrijk en woensdag 20 april 2022 in Concertgebouw Brugge, een ode aan de gratie, elegantie en schoonheid van het eeuwenoude en alom bekende balletstuk ‘Het Zwanenmeer’. De passie voor de dans wordt vertaald in kunstwerken van kostuums, een adembenemende choreografie en ontroerend mooie muziek van meesterlijk componist Tchaikovsky, live gebracht door het Baltic Festival Orchestra. Het St. Petersburg Festival Ballet neemt de toeschouwers mee naar de sprookjesachtige wereld van de onfortuinlijke Odette en haar prins Siegfried.
Tickets en info via schouwburgkortrijk.be en concertgebouw.be 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie