Het antwoord van Fen

Na twee soloalbums, een Stevie Wonder tribute tour doorheen Europa én een 3e plaats in de Belgische selectieshow voor het Eurovisie Songfestival in 2012, is de singer-songwriter .Fen uit Vilvoorde helemaal terug sinds de release van zijn derde album. Het succesvolle album ‘Life Is So Beautiful’ werd enkele maanden geleden uitgebracht en haalde ondertussen zo’n 1,2 miljoen streams. Ook de nationale pers liet zich al lyrisch uit over de tracks op het album. “De nummers zitten boordevol soul en geven een positieve boost in deze onrustige tijden” – Le Soir. “Dankzij deze soul-nummers, made in Belgium, kunnen we deze zomer niet stilzitten” – La Dernière Heure.

Vandaag stelt .Fen zijn nieuwste single ‘Give An Answer’ voor. Het nummer werd, net zoals het album, geproduceerd door Babl Lemmens, de muzikant/producer van onder andere Netsky, Laura Tesoro en Natalia. “Zijn soulvolle toets was werkelijk de finishing touch voor het album”, zegt Fen. “’Give An Answer’ is een funky nummer met een combinatie van vintage tinten en een moderne afwerking. Sinds het begin van de gezondheidscrisis kregen wij creatievelingen uit de cultuursector nooit een duidelijk perspectief aangeboden door onze regering. We willen vooruit en hebben al meermaals bewezen dat we een creatieve sector zijn die openstaat voor oplossingen. Een sector die de koppen bij elkaar wil steken. Met dit nummer vraag ik aan de besluitvormers om op te houden zichzelf steeds tegen te spreken en eindelijk eens een duidelijk antwoord te geven op onze vragen”, sluit de vastberaden .Fen af.

Foto: Buzzard

Geef een reactie