Ex-borstkankerpatiënte Christel te gast in My Rigorgeous Life

De 56-jarige Christel Trullemans uit Walshoutem is deze week de make-upstoelgast van make-upprofessional Laurie in ‘My Rigorgeous Life’. In 2019 werd bij Christel borstkanker vastgesteld. Vastberaden om het gevecht met de grote K aan te gaan, verdween haar prioriteit voor een gezonde en stralende huid niet. Door de vele behandelingen kreeg haar huid het echter hard te verduren en werd het gevoeliger. “Dankzij het gebruik van natuurlijke producten is mijn huid wel geleidelijk aan hersteld. Ik wil dat ook doortrekken in mijn make-up, daarom ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke make-uplijn. Via lotgenoten kreeg ik te horen dat Cent Pur Cent hetgeen is waar ik naar op zoek ben”, klinkt het bij de dappere Christel. Laurie twijfelde geen seconde en sprong vol goede moed en een make-uptas vol gouden tips in de roze wagen van Caroline Rigo, bekend topvisagiste en bezieler van onder meer Cent Pur Cent. Samen gaan ze aan de slag in de zoektocht naar de ideale producten voor Christel en haar gevoelige huid. Welke handige tips Laurie geeft, is te zien tijdens de tweede aflevering van het tweede seizoen van ‘My Rigorgeous Life’, maandagvoormiddag om 10u30 op TV Plus. 

Oh wauw, dat is echt heel mooi. Heel natuurlijk ook. Ik vind dat mijn ogen ook veel meer uitkomen dan anders. Ik ben echt heel blij”, vertelt een schijnbaar gelukkige Christel aan Laurie wanneer ze zich na de make-over voor het eerst in de spiegel aanschouwt. De moeder van drie moest sinds haar diagnose van borstkanker niet enkel het gevecht aan met haar ziekte, maar ook met haar veranderende huid. Een fleurige vrouw die nog volop van het leven geniet, verdient een huid die ook wil meewerken. De juiste huidverzorging heeft ze reeds onder de knie, nu enkel nog de juiste make-up. Laurie gaat langs in Walshoutem en stopt voor de deur van Christel. Met een leuke babbel en een gouden make-uppaspoort laat Laurie Christel terug stralen en genieten van de huid waar ze zo lang tegen vocht. Het resultaat is een zichtbaar gelukkige, levendige en stralende vrouw. 

De Vlaams-Brabantse is niet de eerste en enige die gelukkig achterblijft na de passage van de ‘My Rigorgeous Life’-dames. Caroline Rigo en Laurie toveren al geruime tijd vrouwen om tot hun glunderende zelf. Vaak zijn deze vrouwen hopeloos op zoek naar hulp, die dan letterlijk aan de deur komt aanbellen. Doordat het Cent Pur Cent make-upteam veel verschillende universeel herkenbare problemen aanpakt in de afleveringen, helpt het ongetwijfeld ook talloze kijkers. “Ik ben nog steeds verbaasd van alle leuke reacties die binnenkomen na de uitzending. Ik merk dat de thema’s die Laurie en Caroline behandelen echt veel meer vrouwen helpen dan dat we initieel dachten. We zijn als team zo trots dat we dat kunnen aanbieden, we zijn even gelukkig als die vrouwen wanneer we vertrekken”, lacht Cynthia Reekmans, de presentatrice van ‘My Beautiful Life’, waarvan ‘My Rigorgeous Life’ een onderdeel is. 

Wekelijks is er een nieuwe aflevering van ‘My Rigorgeous Life’ op maandagvoormiddag om 10u30 te zien op TV Plus. Aflevering gemist? Op de website van TV Plus zijn alle afleveringen terug te bekijken, ook van het eerste seizoen. 

Foto: House of Entertainment / TV Plus

Geef een reactie