Bachelor Fabrizio start de zoektocht naar de ware

Op een idyllische plek in Griekenland start een romantisch avontuur voor Fabrizio Tzinaridis. De dames gaan het beste van zichzelf geven om zo het hart van Fabrizio voor hen te winnen. Gedurende het avontuur hopen de dames op een date en gooien al hun charmes in de strijd om zijn hart te veroveren. Aan het einde van elke aflevering zal één of meerdere vrouwen na de roosceremonie naar huis vertrekken, dit zonder roos, zonder Fabrizio.

Fabrizio is klaar voor een nieuwe liefde: “ik heb heel specifiek uitgemaakt wat voor mij geluk is. Iemand die me kan helpen groeien, dat zou ik fantastisch vinden.” In de eerst aflevering maken we kennis met de 15 mooie dames, die een poging wagen op liefde.

Vanaf 9 februari op Play 4

Foto: Play 4

Geef een reactie