Caroline Rigo over het tweede seizoen van My Rigorgeous Life

Na enkele weken rust ging Caroline Rigo deze week normaal gezien opnieuw de baan op in haar roze wagentje. De Hasseltse toponderneemster en gerenommeerd visagiste hielp in het eerste seizoen van My Rigorgeous Life reeds talloze vrouwen met hun beautynoodgevallen en dat is ook nu het plan. “Het eerste seizoen was een enorm succes. Ik ben zo blij dat al die vrouwen die we dankzij het programma hebben kunnen helpen zich nu beter in hun vel voelen. De opzet van het programma is voor mij al geslaagd, een tweede seizoen was hier dan ook het logische vervolgverhaal”, klinkt het bij Caroline. De aandachtige kijker merkt het meteen op, het is deze week niet Caroline in de roze wagen, maar goede vriendin en medemake-upprofessional Laurie die aan de voordeur stopt. “De eerste paar weken neem ik even het roer van Caroline over en ik heb er zo veel zin in!”, klinkt het enthousiast bij Laurie. De eerste stoelgast in de gloednieuwe aflevering is Aline Olyslaeghers uit Hove. De 45-jarige dame merkt dat ze met het verstrijken van de jaren toch aan andere gelaatsverzorging moet gaan doen en kan daarbij wel wat tips gebruiken. Als trouwe Cent Pur Cent-gebruiker bestaat er bij Aline dan ook geen twijfel dat Caroline en Laurie de juiste dames zijn om haar te helpen. Welke tips Laurie aan Aline geeft, dat is te zien tijdens de eerste aflevering van het gloednieuwe en tweede seizoen van ‘My Rigorgeous Life’, maandag op TV Plus om 10u30 en 16u30. 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie