Verovert Yoni het hart van Fabrizio Tzinaridis?

In het prachtige Griekenland wagen 15 single vrouwen hun kans om het hart van de sportieve en ambitieuze bachelor Fabrizio te veroveren. Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties is Fabrizio helemaal klaar voor een nieuwe relatie. Fabrizio weet wat hij zoekt in een vrouw, hij is ambitieus, romantisch, knap en sportief. Deze Griekse adonis is helemaal klaar om zich te settelen, en dat het liefst met iemand aan zijn zijde. Zijn zoektocht doet hij niet alleen, met raad en daad zal Goedele Liekens hem bijstaan als host in De Bachelor. Fabrizio stelt zijn hart terug open voor een nieuwe liefde en hiervoor keert hij terug naar zijn roots, het idyllische Griekenland.

Yoni, 21 jaar (Lokeren)
Productiemanager

“Je hebt maar 1 leven, dus maak er het beste van.”

Deze jonge spring in’t veld is enorm gedreven en werkt als productiemanager binnen een entertaintmentbedrijf. De mooie Yoni stapt met een volledig open blik in het Bachelor-avontuur en ziet Fabrizio als een soulmate bij wie ze thuis kan komen. Veel ervaring in de liefde heeft Yoni nog niet, maar ze hoopt daar met deze deelname verandering in te brengen.

Vanaf 9 februari om 20u35 op Play 4

Foto: Play 4

Geef een reactie