Voormalig Big Brother-kandidate Kathleen Mariën droomt van Miss Wellness Beauty

In 2006 ging Kathleen Mariën hoogzwanger het Belgische Big Brother Huis in. De kans was indertijd groot dat ze in het huis zou bevallen live voor honderdduizenden kijkers. Er werden toen ook een dokter en verpleegster standby gehouden voor moest de bevalling tijdens de uitzendingen gebeuren. Helaas voor Kathleen en voor vele sensatiebeluste fans, werd ze door de kijkers vroegtijdig naar huis gestemd en beviel ze gewoon in het ziekenhuis van een prachtige dochter. Nu meer dan 15 jaar later dingt ze als hippe mama mee naar het kroontje van “Miss Wellness Beauty”.

Inmiddels is de sympathieke Kathleen (38) al mama van twee puberdochters en leidt ze haar eigen zaak BeautiQ. Op de vraag waarom ze nu wil meedoen met een Miss verkiezing is ze duidelijk. “Het is nooit mijn ambitie om Miss te worden, laat ik daar duidelijk over zijn, maar toen ik een mailtje kreeg van Miss Wellness Beauty kreeg twijfelde ik toch. Zij willen vooral de beautysector, die het de voorbije jaren heel moeilijk heeft gehad, in een positief daglicht zetten. Als er iets is waar ik me voor wil engageren is het dat wel. Bij Miss wellness beauty is vooral de babbel, kennis en motivatie belangrijk, niet het maatje 34 of 38.”

Kathleen kreeg indertijd heel wat kritiek over zich heen van familie en vrienden toen ze zich hoogzwanger liet opsluiten in de vijfde editie van Big Brother. Een periode waar ze met dubbele gevoelens aan terug denkt. “ik was toen 22 en wist echt nog niet zoveel van het leven. Ik ben dan ook heel jong zwanger geworden en dat was ook niet evident om dan in zo’n programma te zitten. Na enkele jaren is dan de rust terug gekeerd en waren de mensen me eigenlijk beetje vergeten. Tot Big Brother onlangs opnieuw begonnen is en er weer in het verleden werd gegraven. En toen zag ik tijdens mijn ontbijt weer een foto van ons groepje van toen in Dag Allemaal. “

Foto: Kathleen Marien

Geef een reactie