Kelly Vervoort is finaliste Miss Wellness Beauty Belgium 2022

Kelly Vervoort van het schoonheidsinstituut Queen Seven in Koningshooikt is finaliste voor de verkiezing Miss Wellness Beauty Belgium. “Als finaliste wil ik vooral onze sector in de kijker zetten”, vertelt Kelly.

Volgens Kelly is het zeker nodig om de schoonheidssector in een positief daglicht te stellen. “In onze sector wordt er nog heel vaak onder de prijs gewerkt en er wordt regelmatig neergekeken op schoonheidsspecialistes. Iedereen heeft het door de coronacrisis heel moeilijk gehad, dus er is nood aan een solidair klimaat”, legt Kelly uit. Of Kelly daadwerkelijk de verkiezing wint, zullen we te weten komen op 23 april 2022.

“Sinds 2004 ben ik helemaal gebeten door alles wat met beauty te maken heeft”, vertelt Kelly. “Ik startte mijn zaak in Berlaar in een kleine ruimte en deed toen voornamelijk kunstnagels. Ondertussen is mijn schoonheidsinstituut uitgegroeid naar een mooie zaak met meerdere cabines en een vast personeelslid. We doen nog steeds heel graag nagels en focussen ons ook op wimperlifting, maar daarnaast willen we met onze kwalitatieve huid- en afslankingstrajecten écht het verschil maken. Met Queen Seven werken we steeds op maat van de klant. Het geeft mij dan ook enorm veel voldoening om telkens mooie resultaten te zien.”

Superboost skin expert

Het schoonheidsinstituut Queen Seven is het eerste instituut met het label ‘Superboost skin expert’ in de regio. “Superboost is een huidverbeterende gelaatsverzorging. Het biedt de zachtheid van een cosmetische verzorging, maar heeft de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd en de behandeling kan zowel ingezet worden voor huidverjonging, het verminderen van fijne rimpels, grove poriën en acne of als oog- en wenkbrauwlift. In principe is de Superboost een facelift zonder het snijden.”

Kelly is mama van een dochtertje van 2,5 jaar en is plusmama van twee zonen. Volgens haar gaan een carrière en het moederschap perfect hand in hand. “Mijn dochter zorgt er net voor dat ik nog meer wil doorzetten. Ik wil ervoor zorgen dat zij later fier kan zijn op haar mama”, besluit Kelly.

Foto: Liesje Brockley Photography

Geef een reactie