‘t is gebeurd : Radijsje ontmaskerd

De ontmaskering van het radijsje is nu al één van de televisiemomenten van het jaar. En ja hoor, ’t is gebeurd. De meest energieke groenten moest het masker afzetten of beter gezegd het kostuum uitdoen. ‘Ik zen kapot jong”, klonk het helemaal buiten adem. “Radijsjes zijn heel energiek. En ik dacht: als ik veel beweeg gaan ze niet denken dat ik Erik Van Looy ben.” Maar toch kroop niemand minder dan Erik Van Looy zelf uit het kostuum van Radijsje en daar had hij maar liefst twee assistenten voor nodig.

Vanavond kroop Erik Van Looy uit het kostuum van Radijsje en daar had hij maar liefst twee assistenten voor nodig. Het energiek en huppelend Radijsje werd in de tweede show van The Masked Singer ontmaskerd nadat heel wat kijkers en ook het speurdersteam de stem van Erik hadden herkend. Voor hem komt zo een einde aan een doldwaas – en fysiek loodzwaar – avontuur. “Ik zen kapot jong”, klonk het helemaal buiten adem.

Dat is den Erik!”, merkte speurder en beste vriend Kevin Janssens nochtans vorige week al op bij de start van The Masked Singer. En ja, ‘den Erik’ zong de voorbije twee weken de pannen van het dak. “Ik zag het meteen zitten om mee te doen. En toen zeiden ze plots: je bent Radijsje. Ik dacht: hallo, wil je mij zo rap kwijt?”, lachte hij. Toen hij zijn nummer nog eens opnieuw moest zingen zonder masker, stuitte Erik op een probleem. “Ik heb eigenlijk vals gespeeld. Dat pak is heel groot, dus ik plakte de teksten van mijn nummers daar gewoon in. Het eerste liedje heb ik uit het hoofd geleerd, maar voor dit nummer moet ik even mijn tekst eruit halen… Er is hier ook een bar binnen”, klonk het al lachend.

Foto: DPG Media

Geef een reactie