Nina Butera viert 18e verjaardag met nieuwe single

Nina – die we intussen kennen van haar zelfgeschreven, ijzersterke songs en dito stem – wordt 18 jaar in februari en viert dit met een splinternieuwe song, getiteld ‘Wat je met me doet’. Een leuke manier om de tram der volwassenheid te betreden…

Na het succes van haar duet met Dean vorige zomer, gaat Nina terug solo en doet dat met een oorwurm van formaat. “We wilden een dansbare, moderne en vooral meezingbare song maken. De wereld is bijna overnacht veranderd, maar toch wilden wij een hedendaagse, hippe song met een knipoog naar de jaren ’70-’80, glundert Nina.

“Inderdaad, discofunk meets synthpop. De tekst en vibe van de song voelen net dat tikkeltje speelser en stouter aan. Dat mag ook toch, nu ze meerderjarig wordt?”, glimlacht haar producer en tevens co-writer Christophe Severs. Toch wist de tandem Butera-Severs er ook weer die typische Nina-sound, die hen in het verleden geen windeieren heeft gelegd, in te steken.

“Voor mij voelt het aan als een logische volgende stap in mijn carrière. Groeien als persoon, als artieste en als componiste. We hebben de afgelopen tijd dan ook heel veel samen geschreven, Christophe en ik, ook voor andere artiesten, maar zeker ook nog voor mezelf”, pronkt de immer sympathieke Nina

Foto: Buzzard

Geef een reactie