Geëmotioneerde Kitty na Big Brother-exit: ‘The story of my life.’

De mama van het huis is niet meer. Kitty heeft het beruchtste televisieprogramma Big Brother verlaten. En dat deed ze niet zonder slag of stoot. ‘Dit is een beetje de story of my life. Ik word altijd afgerekend op wie ik ben. Ik heb altijd ten dienste gestaan van de groep. Hiervoor krijg ik de rekening gepresenteerd. Nochtans zijn er in het huis mensen bij wie ik mij vragen stel over de echtheid. Met Nouchine en Salar heb ik een band voor het leven. Maar persoonlijk stel ik de relatie tussen Dimitri & Vera in vraag. Dimitri zei van in het begin al dat hij ten koste van alles wou winnen. Ook Kristof speelt volgens mij een spel. Hij moeit zich in elk gesprek. Of ik verder nog naar Big Brother ga kijken? Daar kan ik op dit moment geen antwoord op geven.’

Foto: Play 4

Geef een reactie