Big Brother Nawel nam deel aan K2 Zoekt K3

Het is al langer duidelijk dan vandaag. Er zijn heel wat dames die graag zingen in het Big Brotherhuis. Nawel is er ééntje van. IN de ondertussen traditionele girls talk biechtte ze een leuk weetje op. ‘Ik was kandidaat voor K2 zoekt K3. Ik heb verschillende rondes overleefd. Maar ik strandde vlak voor de auditieuitzendingen op televisie. Mijn auditienummer was: ‘Hart verloren’. Alleen zag ik er toen iets anders uit dan nu. Want toen had ik blond haar.’

Foto: Play 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.