Whoopie … Roos ontmaskerd in The Masked Singer

Van een verrassing gesproken tijdens The Masked Singer. Niet Birgit Van Mol, Cathérine Moerkerke ,Martine Tanghe of iemand anders van de nieuwsdienst, maar wel de bloem van de Belgische tenniswereld Yanina Wickmayer werd als eerste ontmaskerd in The Masked Singer. Zij zat verscholen in het kostuum van Roos, maar viel in de eerste show onverbiddelijk af. Toen Yanina Wickmayer tevoorschijn kwam stonden speurders Jens Dendoncker, Julie Van den Steen, Karen Damen en Kevin Janssens met open mond te kijken. “Dat meende ni!”, klonk het stomverbaasd bij Karen. “Hoe straf is dit! Dat had ik totaal niet verwacht”, pikte Niels Destadsbader in.

Hoewel Yanina haar identiteit dus wel verborgen wist te houden, moest ze The Masked Singer verlaten. Roos kreeg onvoldoende stemmen van het publiek in de studio en het digitale thuispubliek. Yanina blikt alleszins met een warm gevoel terug op de onvergetelijke ervaring. “Ik heb van in het begin gezegd dat ik tijdens mijn zwangerschap en in het jaar waarin ik niet speelde iets wilde doen dat volledig buiten mijn comfortzone lag. Ik denk dat dit wel het verste buiten mijn safe zone lag dan ik ooit geweest ben”, vertrouwde ze Niels toe. “Het was heel bizar. Van de eerste zangles tot de eerste keer het pak aandoen en de repetities: dit is totaal mijn wereld niet. Maar het was gigantisch fijn om te doen!

Foto: DPG Media

Geef een reactie