Persoonlijk drama voor Kitty: haar vader is overleden

Deze namiddag heeft Kitty in het Big Brotherhuis de groep bij elkaar geroepen. Haar vader is immers vanochtend overleden. ‘Ik wist dat de kans bestond dat het zou gebeuren terwijl ik in het huis zat. Daarom had ik hier ook al rekening mee gehouden en al afscheid genomen. Hij was immers al heel lang ziek. Zijn overlijden betekent niet dat ik uit het huis ga. Daar is vooraf over gesproken omdat dit iets is wat ik voor mezelf wou doen. Mijn moeder stond 100% achter mijn keuze. Ik mag wel mijn moeder contacteren met een telefoontje en eventueel de uitvaart met een livestream bijwonen.’

Foto: Play 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.