Big Brother Amy: ‘Had ik te hoge verwachtingen?’

Amy had haar start in het Big Brotherhuis iets anders voorgesteld. Na amper één avond barstte ze in tranen uit. ‘Ik kan mezelf niet zijn in het huis. En dat wringt aan mij. Ik besef dat er heel veel mensen zijn die het zelfde avontuur als ik wilden beleven. Maar kan het zijn dat ik te hoge verwachtingen had van mijn deelname?’. Kitty troost haar met de wijze woorden: ‘Je zit ook in een rollercoaster van emoties. Dat had ieder van ons. Na amper één dag kan je in deze idiote context niets zeggen. Als dit binnen een paar dagen zo is, heb je wel een probleem. Maar dat is nog zeer ver weg.’

Foto: DPG Media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.