Thomas Nagels: ‘Meewerken aan Expeditie Robinson staat nog op mijn bucketlist’

Het is al langer geweten dan vandaag. Achter de schermen van het tweede seizoen Big Brother werd er met Thomas Nagels een oude bekende mee van vorig jaar. ‘Onder het motto: Wie niet waagt, niet wint. Afgelopen zomer trok ik met een boekje vol ideeën naar de makers”, aldus Thomas in het Nieuwsblad. ‘Als spelfanaat kijk ik immers op naar het concept Big Brother. Ik ben zielsgelukkig dat de hoofdredacteur me een kans gaf om aan dit programma mee te werken. En dat doe ik al sinds augustus. Zolang ik mijn steentje kan bijdragen toekomstgericht aan Big Brother, wil ik dat met alle plezier doen. Maar ik wil nog 1000 en 1 dingen doen. Meewerken aan De Mol bijvoorbeeld of aan Expeditie Robinson. Maar al te graag. Maar eerst focus ik me op deze productie en dan zien we wel verder.’

Foto: Play 4
Bron interview: Het Nieuwsblad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.