Big Brother Dimitri: ‘Begrijpend lezen is een echte hel.’

De leukste gesprekken krijg je aan … de afwas in het Big Brotherhuis. Vera en Dimitri waren aan het social talken over intelligentie. ‘Wiskundig kan ik mijn plan trekken’, aldus de humoristische Dimitri. ‘Alleen is begrijpend lezen een hel. Wanneer ik twintig bladzijde moet lezen, ben ik snel mijn draad kwijt. Na blad 10 weet ik zelfs al niet meer wat er op pagina 3 stond.’

Foto: Play 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.