Big Brother Dimitri is een Standard Luik-fan

Ook het voetbal passeert de revue in het Big Brotherhuis. En daar laat Dimitri zich ook wat gelden. Hij is blijkbaar een Standard Luik-supporter. ‘De liefde voor de ploeg heb ik meegekregen van mijn papa. Maar ik wil daar niet te veel over zeggen. Ik wil niet dat al de Vlamingen tegen mij zijn omdat ik een Waalse ploeg steun.’

Foto: Play 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.