Big Brother Kitty: ‘Mijn roze trainingspak wordt een item’

Aandachtige kijkers van Big Brother hebben het al gezien. Omdat de bewoners hun koffers moesten achter laten, loopt ‘moeder Kitty’ rond met een roze trainingspak. En dat leidt in een groepsgesprek tot de nodige grapjes. ‘Ik denk dat mijn trainingspak al een item wordt’, vertelt Kitty. ‘De kijkers moeten er voortdurend op kijken. Ik hunker naar het moment dat ik mijn koffer terug krijg. Want als dit nog langer duurt, kan ik het achteraf veilen voor het goede doel.’

Foto: Play 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.