Big Brother Kitty: ‘Ik ben mezelf niet meer.’

De eerste tranen vloeien in het Big Brotherhuis. Dat heeft alles met de slaapproblemen van ouderdomsdeken Kitty te maken. ‘Ik ben mezelf niet meer in het Big Brotherhuis. Als ik de voorbije 4 nachten 10 uur geslapen heb, zal het enorm veel zijn. Dat weegt enorm op mijn humeur. Want normaal gezien ben ik een vrij vrolijk persoon.  Dat kan ik nu niet zijn.’

Foto: Play 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.