De nieuwe data van Het Stalleke onder de blauwe appel

Door het sluiten en heropenen van de culturele sector, zijn er heel wat speeldata in deze kerstperiode moeten verschoven worden. Onder andere ook Het stalleke onder de blauwe appel van Poppentheater Klein Maar Moedig. Maar niet getreurd. Er staan nu al nieuwe data gepland:  

12-2-2022 te 20uur

20-2-2022 te 15 uur

26-2-2022 te 20uur

Korte inhoud    

De Neus en de Schele gaan de dochter van de Hertog ter hulp snellen en blauwe appel proberen te plukken. “Het stalleke onder de blauwe appel” is echt Antwerps en heel plezant. Ook Jan Gillis en Linda Dhaene zorgen voor de muzikale plezante nood. Het Fakkeltheater zal mensen die al tickets hadden met raad en daad helpen. 

www.fakkeltheater.be 

070 246 036 

Foto : Bart Liekens

Geef een reactie