Dochter X-Session Gina en George Arrendell volgt haar Dance Dream

In een nieuwe Vlaamse realityreeks Dance Dreams op Play 5 gaan zeven gedreven danstalenten elke dag tot het uiterste om hun droom te bereiken, professioneel danser worden. En dit doen ze niet alleen, achter elke danser die de beste wil zijn staat een mama of papa die hen helpt en pusht om verder te gaan. In Dance Dreams volgen we een jaar lang zeven dansers en hun ouders, ze hebben er alles voor over om van hun passie hun droom te maken. We zien hun dagelijkse leven, de druk van de danswereld en hoe deze ouders hier mee om gaan om hen zo ver te krijgen.

De bekendste van de zeven dansers is ongetwijfeld Lee, de dochter van Gina (zangeres van X-Session) en George Arrendell. Lee studeert hedendaagse dans aan de kunsthumaniora. Dansen is haar leven en haar passie. Ze pusht zichzelf om zo goed mogelijk te worden. Op school krijgt Lee al heel wat dansles en daarnaast danst ze zelf nog veel thuis, wekelijks zal ze toch al snel rond 30 uur per week dansen. Ondanks haar creatieve genen heeft Lee nog niet veel wedstrijdervaring, maar de wedstrijden die ze deed won ze.

Lee en mama Gina (Antwerpen)

“Ik leg veel druk op mijn eigen schouders. Ik wil het zelf heel goed doen, als ik het niet goed zou doen dan zou ik mij slecht voelen en teleurgesteld zijn.”

Dance Dreams binnenkort op Play 5

Foto: Play 5

Geef een reactie