Seka Dobric wordt het gezicht van online boekenplatform Boeken.café

Seka Dobric, bekend van het Vier-programma ‘The Sky is the Limit’, wordt hét gezicht van Boeken.cafe: een gloednieuw online boekenplatform dat 24/7 beschikbaar is voor alle boekenliefhebbers. “Ik heb geen seconde getwijfeld om me te engageren voor dit innovatieve platform”, klinkt het bij Seka. Naast verschillende caféhoeken met talrijke boeken, kan je ook de auteurs beter leren kennen via onder andere de videopodcast ‘Op de sofa met Seka’. “Tijdens deze podcast ga ik in gesprek met alle auteurs die een boek hebben uitgegeven in het Boeken.cafe”, aldus Seka. Boek gevonden? Bestel dan snel je gekozen boek op het online platform van Boeken.cafe.

Boeken.cafe is een gloednieuw online boekenplatform waar je 24/7 kan snuisteren in een divers aanbod aan boeken. Niemand minder dan Seka Dobric wordt het gezicht van Boeken.cafe. “Ik heb dit aanbod met veel plezier aangenomen”, aldus Seka. “Ik heb zelf een grote passie voor literatuur. Zo heb ik een masterdiploma Engelse literatuur behaald en las ik tijdens mijn studies zéker 200 boeken.” Seka is niet alleen een grote boekenliefhebster. Deze ambitieuze dame heeft ook zelf haar eigen boek ‘Vlucht naar mijn droom’ geschreven. “Met mijn achtergrond als auteur is deze samenwerking met Boeken.cafe dus een ideale match. Bij Boeken.cafe inspireren we niet alleen alle boekenliefhebbers, maar geven we tegelijkertijd onze auteurs een platform. Bovendien wil ik ook echt opkomen voor alle vrouwen. Empowerment van vrouwen is nog steeds ontzettend belangrijk vandaag en daar wil ik als gezicht van Boeken.cafe dan ook sterk op inzetten.”

Videopodcast ‘Op de sofa met Seka’ en meer

Boeken.cafe is het ideale platform voor alle boekenliefhebbers die net naar dat tikkeltje meer op zoek zijn. Naast een uitgebreid overzicht aan verschillende boeken per genre, kan je ook de auteurs beter leren kennen via bijvoorbeeld de videopodcast ‘Op de sofa met Seka’. Tijdens deze afleveringen gaat Seka in gesprek met alle auteurs die hun boek hebben uitgegeven op Boeken.cafe. “In iedere aflevering stelt een van de auteurs zijn/haar boek voor en tegelijk leer je de auteur zelf ook beter kennen”, aldus Seka. “Ik ben van nature heel nieuwsgierig, dus ik vind het bijzonder fijn dat ik alle auteurs van Boeken.cafe beter mag leren kennen. Bovendien zijn de onderwerpen, en dus ook de auteurs, zeer divers. Dat gaat van game-experten over voetballers tot wereldreizigers. Het is zo waanzinnig breed en ik vind dat echt fantastisch.”

“Met Boeken.cafe willen we alle auteurs en potentiële toekomstige auteurs de kans geven om hun verhaal te vertellen. Wij begeleiden hen van A tot Z , zoals met de inhoud van het boek, de lay-out en de marketing. Uitgever Raf Willems – met meer dan 30 jaar ervaring in het uitgeversvak – begeleidt daarbij persoonlijk alle nieuwe boeken. Iedere auteur die bij ons een boek uitbrengt, mag zijn/haar boek toelichten in mijn videopodcast en krijgt een interactieve pagina in het Boeken.cafe”, aldus Seka Dobric, het gezicht van Boeken.cafe. “De wereld beweegt naar online en verkoop op afstand. Maar lezers verwachten van een boekenplatform meer dan alleen maar ‘koop hier’ , ze verwachten een complete online boekervaring, nieuws over boeken en direct contact met de auteurs. En precies dat biedt Boeken.cafe.”

Grootste boekenplatform van de Lage Landen

In het Boeken.cafe kan je heel gemakkelijk je favoriete boeken via de website bestellen. “We hebben de ambitie om het grootste, snelste en beste online boekenplatform van de Lage Landen te worden. De gespecialiseerde bol.com eigenlijk waarbij alle boekenliefhebbers op zoek kunnen gaan naar hun favoriete boeken binnen zijn/haar interesseveld, aldus Seka. “Verder gaan we ook zorgen voor gepersonaliseerde nieuwsbrieven met heel wat boekentips. En je zal als lezer ook contact kunnen opnemen met de auteurs en al je vragen op hen kunnen afvuren via de interactieve pagina’s.”

Foto: Remy Communication / Boeken.café / Perruptio.bv

Geef een reactie