Sasha Rosen en Davy Gilles lanceren album ‘Thuis’

Ze hebben het er niet opzettelijk voor gedaan, maar op de dag dat hun favoriete band ABBA na 40 jaar een nieuw album lost, verscheen ook het nieuwe ‘Thuis’-album van Sasha & Davy. Samen met producer Marcel Fisser (‘Beste Zangers’) en zijn muzikanten, bracht één van de bekendste en populairste muziekkoppels in Vlaanderen een nieuwe 3 cd-box uit, die bestaat uit 15 nieuwe nummers, aangevuld met de 30 grootste hits uit ’10 jaar Sasha & Davy’. “In coronatijden was het maken van dit album de ideale brandstof voor onze relatie. De periode dat ik een coronabesmetting opliep en thuis, apart, moest uitzieken, zal ik nooit meer vergeten. Wat de nieuwe nummers betreft hebben we, naast de duetten, ook elk 4 solo’s opgenomen. De titelsong is een mooie weergave van hoe goed en hoe thuis we ons voelen in ons eigen huis, maar ook in de omgeving en de buurt waar we wonen. Het refrein en de eerste zestig seconden heb ik een paar jaar geleden al geschreven, toen de makers van ‘Thuis’ op zoek waren naar een nieuwe themasingle. Miguel Wiels en Niels Destadsbader hebben toen het laken naar zich toegetrokken (lacht), maar omdat we het zelf zo’n sterke melodie vonden, zijn we het verder gaan uitwerken tot de volwaardige titelsong die het nu, op ons nieuwe album, is geworden”, zegt Davy Gilles. Nu zondagmiddag 7 november 2021 stellen Sasha & Davy in CC Het Spoor in Harelbeke hun nieuwe album ‘Thuis’ officieel voor aan het publiek, inclusief een signeersessie. 

Het nieuwe ‘Thuis’-album van Sasha & Davy verscheen op CNR en is fysiek en digitaal beschikbaar. 

Foto: CNR / Sasha & Davy

Geef een reactie