BOEKATHON: de eindsprint van Tom De Cock op LEES! Het Boekenfestival

Nog tot en met aanstaande zondag 7 november 2021, kan je in Antwerp Expo terecht voor de eerste editie van LEES! Het Boekenfestival, waar Tom De Cock ondertussen de eindsprint van zijn ‘Boekathon‘ heeft ingezet. Sinds maandag 1 november ontvangt en interviewt de veelzijdige radiomaker en boekenliefhebber meer dan 190 schrijvers, die hij telkens een kwartier interviewt rond hun nieuwste boek, goed voor 49 uur uitzending. Antwerps burgemeester Bart De Wever trapte af, want samen met imam Khalid Benhaddou en journaliste Lisbeth Imbo bracht hij recent het boek ‘Botsen de beschavingen?’ uit. Vele joekels van namen uit ons diepgewortelde literaire landschap kwamen al langs: Herman BrusselmansWalter van den Broeck, Johan Op de Beeck, Christophe Vekeman en Ish Ait Hamou, die zijn topseller ‘Cécile’ opnieuw uitbracht met prachtige tekeningen. Ook de debutanten Lisa Weeda, Ibe Rossel en Naomi Pitts, het meisje dat van haar scriptie een boek maakte, kregen al een plekje in Tom’s zetel. Bekende gezichten Leen DendievelBarbara Sarafian, Britt Van Marsenille en Johan Terryn, lieten er op hun beurt het aanwezige publiek ook op overtuigende wijze warmlopen voor hun meest recente literaire werken.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.