Cocô Locô: Het grootste Halloweenfestival van Europa

Na de twee uitverkochte avonden in de Antwerpse Waagnatie, was ook de derde editie van het Halloweenfestival Cocô Locô, dat zondagavond meer dan 5500 bezoekers met een Covid Safe Ticket op de been bracht in het Sportpaleis, een voltreffer. “Vorig jaar hadden we al het plan om door te schuiven naar de Lotto Arena, maar door de coronamaatregelen werd alles uitgesteld naar dit jaar. Naast de bijzondere beleving, is het festival ook een uniek groeiverhaal. De grote publieke belangstelling vertaalt zich in een massale vraag naar tickets, waardoor we deze productie comfortabel konden uitrollen in het Sportpaleis. Cocô Locô was al het grootste Halloweenfestival van België, maar dankzij de duizenden bezoekers zijn we binnen dit genre nu ook het grootste van Europa”, zegt Bjorn Swennen namens de organiserende HAP Group.

Foto vh-event: Cocô Locô

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.