15 jaar Schlagerfestival: De terugblik van Lisa del Bo

Net als het voorbije weekend werd er ook dit weekend weer volop ‘geschlagerd’ in de Trixxo Arena Hasselt. Met ruim 60.000 verkochte tickets zijn de 5 voorstellingen van de 15de feesteditie van Het Schlagerfestival een voltreffer. Vrijdagavond kregen de artiesten in de backstage extra gasten over de vloer: Swoop, The Voice Senior-winnaar John Leo, Annelies Winten van het accordeon-duo The Sunsets en Lisa del Bo kwamen, met een glas en een stuk van de verjaardagstaart, meegenieten van het festival. Aan de hand van leuke verhalen en herinneringen blikten de artiesten ook terug op hun optredens tijdens één van de voorbije edities.

Aandachtige toeschouwers hadden Lisa del Bo meteen gespot in het publiek, waar ze enthousiast inging op selfies-verzoekjes. Samen met haar man Joske genoot de Limburgse nachtegaal van een avondje Schlagerfestival. Voor Lisa was het meteen de ideale voorbereiding, want volgend jaar staat ze zelf terug op het podium van het festival. “Het gebeurt niet vaak dat mijn agenda het toelaat en ik de kans krijg om eens gaan te kijken naar mijn lieve collega-artiesten. Vanavond is het gelukt en met open mond sta ik te kijken naar de combinatie van een prachtige productie: het grote podium in ’t midden, de liveband, de artiesten en het enthousiaste publiek dat voluit geniet van deze avond. Ik kijk nu al uit naar het komende Schlagerfestival en het moment waarop ik, net als negen jaar geleden, de mensen weer volop kan laten meezingen met o.a. ‘Liefde is een kaartspel’. Dat wordt genieten!”

Het Schlagerfestival 2022 vindt plaats op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart 2022 in Trixxo Arena Hasselt. Tot en met 30 november 2021 kan je nog genieten van een vroegboekkorting. Voor groepen zijn er speciale voorwaarden.

Tickets en info, www.hetschlagerfestival.be

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie