15 jaar Schlagerfestival: De terugblik van Annelies Winten

Net als het voorbije weekend werd er ook dit weekend weer volop ‘geschlagerd’ in de Trixxo Arena Hasselt. Met ruim 60.000 verkochte tickets zijn de 5 voorstellingen van de 15de feesteditie van Het Schlagerfestival een voltreffer. Vrijdagavond kregen de artiesten in de backstage extra gasten over de vloer: Swoop, The Voice Senior-winnaar John Leo, Annelies Winten van het accordeon-duo The Sunsets en Lisa del Bo kwamen, met een glas en een stuk van de verjaardagstaart, meegenieten van het festival.

Annelies Winten van het accordeon-duo The Sunsets herinnert het zich nog goed: “Ons eerste optreden ooit was meteen op het grote podium van Het Schlagerfestival, wat meteen ook zorgde voor onze doorbraak bij het grote publiek. De sfeer, de ambiance, de gezelligheid en het ‘iedereen samen’-gevoel maken het uniek. Als ze mij morgen opnieuw vragen om hier op te treden, doe ik het meteen (resoluut). Ja, zo plezant is het om hier te staan en om hier te zijn, want dit is voor mij weer een avondje genieten.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie