Knallers in Lommel

:

KNALLERS komt op zaterdag 4 december 2021 voor de eerste keer naar De Soeverein in Lommel. Dat zal meteen ook het grootste meezingfeest zijn na de lange saaie Covid-19 periode in Lommel waar je volledig uit de bol kan gaan, wees daar maar zeker van. De line-up bestaat uit een indrukwekkend aantal bekende Vlaamse en Nederlandse artiesten, 11 TOPPERS OP 1 AVOND: MART HOOGKAMER (NL), PARTYFRIEX (NL), SWOOP, VIEZE JACK (NL), BETTY, BART KAËLL, RENE FROGER (NL), CHRISTOFF, DE ROMEO’S & BJORN VERHOEVEN.
 
De eerste editie van KNALLERS in Lommel wordt gehost door BJORN VERHOEVEN, bekend van o.a. TOPradio, Q-music, JOE, … en nu reeds enkele jaren de spring-in-’t-veld van Nostalgie. Hij presenteert het festival samen met de wulpse – frivole BETTY, het bekendste en meest besproken gezicht van ‘Big Brother’ ooit. Een vrolijk gek duo die vonken gaat geven dus 😉
 
! Liefst 11 top-acts zorgen voor een onvergetelijke feestavond. Misschien komen er wel nog enkele leuke special guests bij 😉 Hier wil je toch ook komen meefeesten na deze bizarre periode!?

Foto: Star Entertainment

Geef een reactie